Campden BRI rozpoczął badania, które mają na celu ocenę w jaki sposób druk 3D może przynieść korzyści przemysłowi spożywczemu. Naukowcy chcą dokonać niezależnej oceny możliwości i ograniczeń technologii druku 3D, poprzez praktyczne próby na szerokiej gamie produktów spożywczych.
Druk 3D żywności...
#Druk3DWBadaniach, #DrukowanieJedzenia, #DrukowanieŻywności, #JedzenieZDrukarki, #JedzenieZDrukarki3D, #Personalizacja
Szkolenia z druku 3D
Te badania pokażą, czy druk 3D może przynieść korzyści branży spożywczej
Wybitny pisarz i futurolog, Stanisław Lem jest autorem słów: "gdyby ludzie robili tylko to, co wyglądało na możliwe, do dzisiaj siedzieliby w jaskiniach". Biorąc sobie te słowa za motto, postanowiliśmy działać i upowszechniać wiedzę na temat druku 3D i nowych technologii. Zapraszamy do świata Rabbit Form Experience!
środa, 12 czerwca 2019
Te badania pokażą, czy druk 3D może przynieść korzyści branży spożywczej
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz